De website www.subsidie-zonnepanelen2015.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Lokale subsidieregeling zonnepanelen

Actuele informatie over subsidies?
Kijk voor de meest actuele informatie over de regelingen op deze website: subsidie zonnepanelen 2017

In 2015 was er helaas geen landelijke subsidie voor zonnepanelen. Echter is het best mogelijk dat er een lokale subsidie voor de aanschaf van een zonnepanelen systeem in uw gemeente is. Het beste kunt u even contact opnemen met uw gemeente en kijken wat er mogelijk is. In sommige gemeente zoals Nijmegen, Den Haag en Rotterdam zijn er vaak subsidies beschikbaar voor het besparen van energie. En vallen zonnepanelen hier ook onder. De voorwaarden kunnen per gemeente verschillen of kijk eens op Energiesubsidiewijzer.nl.

Subsidie zonnepanelen 2017

Wat zijn de stand van zaken in 2017? Is er een landelijke subsidie voor zonnepanelen in dit kalenderjaar? Houd deze site in de gaten: subsidie zonnepanelen 2017 voor meer informatie.

Energiesubsidiewijzer: De wegwijzer voor energiebesparing!

Maak uw huis energiezuinig en profiteer van de voordelen:

  • Aantrekkelijke subsidies en leningen
  • Verbetering van comfort én beter voor het milieu
  • Een lagere energierekening

De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de Rijksoverheid, de provincie of uw gemeente. Dit maakt het nog aantrekkelijker om energie te besparen. Kijk ook op deze site over lokale zonnepaneel subsidies.

Bron: Energiesubsidiewijzer.nl en zonnepanelen